Hodnocení obchodu

4,9 342 hodnocení
5
321x
4
11x
3
2x
2
4x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora J.B. | 10.8.2020
Rychlé dodání. Dobrá cena. Malý dárek (medvídci Haribo). Poslání do Zásilkovny za 69Kč. Informační maily o objednávce, uhrazení, předání dopravci a odeslání. Toner funguje. Spokojenost!
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 11.8.2020
Dobrý den Jaroslave, wau, to je pěkné recenze, která opravdu potěší. Snažíme se cenu za dopravu držet na nejnižší možné úrovni. K tomu, aby objednávka byla vyřízena a doručena, je potřeba, aby zákazník byl i informován o tom, jak se na objednávce pracuje. Jsme rádi, že jste toto ocenil. Toner Samsung MLT-D1042S, pro Vás bude nachystaný i příště. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
VK Avatar autora Vladimír Kula | 10.8.2020
Rychlé dodání, super cena, spokojenost!!!!
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 11.8.2020
Dobrý den Vladimíre, děkujeme za vaše hodnocení nesmírně si ho vážíme. Jsme rádi, že jste spokojený s naší spolupráci. Náplně do tiskárny Canon, pro Vás budeme mít nachystané i příště. S pozdravem Ondřejka
JP Avatar autora JKBmont plus s.r.o. | 10.8.2020
Nakupujeme pravidelně, kancelářské potřeby a vše co jde. Jsme velmi spokojeni. Rychlost vyřízení a komunikace je vždy na jedničku. Děkujeme:)
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 10.8.2020
Dobrý den, děkujeme, za pěknou recenzi, které se nesmírně vážíme. Jsme rádi, že jste našimi odběrateli. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
PN Avatar autora Petra Nová | 10.8.2020
Rychlé dodání, super cena, spokojenost
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 10.8.2020
Dobrý den paní Petro, děkujeme za vaše hodnocení. Jsme za něj moc rádi. Tonery Konica Minolta, pro Vás budeme mít nachystané i příště. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora | 2.8.2020
super rychlost, dobrá cena
Avatar autora (Administrátor) 11.8.2020
Dobrý den pane Michale, moc děkujeme za vaši recenzi. Nesmírně nás to těší. Náplně Canon CLI-551 pro Vás budeme mít nachystané i příště. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora Petr Čapek | 30.7.2020
rychle dodani.velmy spokojen.
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 31.7.2020
Dobrý den pane Petře, děkujeme za vaši recenzi. Moc si toho vážíme. Plnící sady do tiskárny HP, pro Vás budeme mít nachystané i příště. S pozdravem Ondřejka
PN Avatar autora Pavel Novotný | 29.7.2020
Rychlé dodání, toner pasuje, tiskne bez problémů.
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 30.7.2020
Dobrý den Pavle, děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že toner TN-1030 pasuje a tiskne bez problému. Toner pro Vás budeme mít nachystaný i příště :). Později doporučuje k toneru dokoupit i válec Brother DR-1030, najdete ho zde: https://www.tisknijakduha.cz/brother-dr-1030--dr-1050-kompatibilni/ Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
VA Avatar autora Veronika Arabaszová | 23.7.2020
Moje tiskárna náhradní toner nepřijala. Takže mi je k ničemu
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 29.7.2020
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Bohužel u náplní HP 903 došlo k aktualizacím a čipy u kompatibilních náplní nemusí fungovat, proto budou fungovat jen originální náplně HP, ale to už víte, vysvětlili jsme si to telefonicky :). Proto doporučuji zakázat na tiskárně aktualizace. Nicméně po telefonu jsem vyřešili i reklamaci, za kterou nezaplatíte nic a peníze Vám vrátíme. Tak snad pro příště na nás nezanevřete. Protože pro nás je nejdůležitější, aby byl zákazník spokojený. S pozdravem Ondřejka
MB Avatar autora MC Beruška | 21.7.2020
rychlost dodání, vyřízení a navíc i s osobní přepravou zdarma. Děkujeme
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 28.7.2020
Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi. Moc si toho vážíme. Budeme se těšit na další spolupráci. Toner MLT-D101S, pro Vás budeme mít nachystaný příště. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora | 20.7.2020
Super ceny, termín dodání v pohodě. Za mě celková spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 11.8.2020
Dobrý den pane Filipe, děkujeme za vaše hodnocení. Moc si toho vážíme. Věřím, že s našimi službami budete spokojený i příště. Náplně multipack Canon CLI-551 pro Vás bude opět nachystaný. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora | 18.7.2020
+ Ceny
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 11.8.2020
Dobrý den pane Libore, děkujeme za vaše hodnocení. Moc si toho vážíme. Náplně do tiskárny Canon pro Vás budeme mít nachystané i příště. S pozdravem Ondřejka
A Avatar autora Alex | 17.7.2020
Obchod nabizi skvele vyhodne ceny v porovnani z konkurencni nabidkou, zasila zbozi velice rychle a dobre zabalene. Maximalni spokojenost a za mne jen doporuceni. Taky se mi libilo telefonicke jednani a rychlost zpracovani objednavky. Dekuji a jsem s Vami i nadale
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 17.7.2020
Dobrý den Alexi, děkujeme za skvělou recenzi. Moc si toho vážíme. Náplně do tiskárny HP, pro Vás budeme mít nachystané i příště. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora | 15.7.2020
+ cena tovaru a hlavně rychlost vyřízení a dodání

zatím jeden z nejlepších obchodů jak s komunikací tak vyřízení objednávky a okamžité odeslání bez nějakých průtahů a zdržování.třetí den to bylo doma.opravdu by tento obchod měli vyzkoušet všichni kteří na tento obchod narazí.mají zároveň vše co jinde běžně nemají,nízké ceny a hlavně sortiment není nijak ošizený,je kvalitní,jak se to u některých prodejců bohužel stává
Avatar autora | 9.7.2020
Rychlé plnění.
MD Avatar autora Marek Dobeš | 3.7.2020
Rychlé dodání a vstřícné jednání. Doporučuji.
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 3.8.2020
Dobrý den Marku, děkujeme za vaše hodnocení. Moc si vážíme toho, když zákazník naši spolupráci kladně ocení. Tonery Canon CRT-718 pro Vás budeme mít nachystané i příště. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
VA Avatar autora Vaclav Ajm | 30.6.2020
vyborny doporučuji
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den Václave, děkujeme za hodnocení našeho eshopu. Moc si toho vážíme. Náplně do tiskárny Canon pro Vás budeme mít nachystané i příště. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora Sona Šoulová | 23.6.2020
rychlé dodání
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 23.6.2020
Dobrý den paní Soňo, děkujeme za vaše hodnocení. Moc si toho vážíme. Budeme se na Vás těšit i příště. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora | 20.6.2020
+ obchod nezklame co kvality, ceny a času dodání
- neznám

Avatar autora (Administrátor) 11.8.2020
Dobrý den pane Ivane, děkujeme za vaše hodnocení. Moc si toho vážíme. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
AT Avatar autora Alena Tomíčková | 18.6.2020
Není co vytknout.Spokojenost.
TO Avatar autora Tomáš Ondřejka (Administrátor) 19.6.2020
Dobrý den Aleno, děkujeme za vaše hodnocení. Nesmírně si toho vážíme. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Ondřejka
Avatar autora | 17.6.2020
+ Vždy spolehlivé a rychlé dodání